Slide background

PROF. ASOC. BESIM BOÇI

Fakulteti i Mjeksisë, Shef i Shërbimit dhe Departamentit të Otorinolaringologjisë
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë

Më tepër

Slide backgroundimageimage

Ndërhyrje dhe Trajtime

Ndërhyrje dhe trajtime në Rinoplastikë, Septoplastikë,
Otoplastikë, Blefaroplastikë, Tonsilektomi, Adenotomi,
Polipektomi, Laringektomi etj.

Më tepër

Pse të zgjidhni Dr. Besim Boçi?

Kirurg me një përvojë 20 vjeçare në kirurgjinë plastike të fytyrës, rinoplastikë, otoplastikë, blefaroplastikë. Eksperiencë shumë e madhe në trajtimin e sëmundjeve të hundës dhe sinuseve, fytit, veshit dhe të laringut.

Profesionalizëm

Eksperiencë

Besueshmëri

Përkujdesje

SHËRBIME DHE TRAJTIME

Rinoplastikë
Otoplastika
Adenotomi
Septoplastikë
Blefaroplastikë
Laringektomi Totale
Tonsilektomi
Polipotomi Laringu
Heqje mase tumorale në laring dhe qafë
Tonsilotomi
Kirurgji e gjëndrave të pështymës
Kirurgji Endoskopike e Sinusese FESS

REZERVO NJË TAKIM

Lajmet e Fundit

Dëshmi Pirro Loli

 • Pacientët Tanë

  "Përpara se të gjeja doktor Besim Boçin isha i detyruar të mbaja flokë të gjatë për të mbuluar defektin që kisha me veshët e mi. Pas kontaktit me doktorin dhe operacionit realizuar nga ai nuk kam më frikë të mbaj modelin e flokëve që dua."

  Ernest Mali,
  Pacient Otoplastike

 • Pacientët Tanë

  "Kam bërë rimodelim të hundës, dhe mund të them që kam gjetur doktorin e duhur për të marrë një rezultat tepër të kënaqshëm. Doktor Besimin do ia rekomandoja gjithkujt që ka nevojë për të korrigjuar formën e hundës, e jo vetëm kaq por edhe kujdes para edhe pas operacionit."

  Desara Hasa,
  Paciente Rinoplastike

 • Pacientët Tanë

  "Kam marë trajnimin e heqjes tumorale në laring dhe jam bindur se është trajnim i sigurt dhe i suksesshëm.
  Ju lumtë Dr.Prof.Asoc.Besim Boci"

  Mergim Sadiku,
  Pacient Laringektomie

 • Pacientët Tanë

  "Profesor Besim Boci është figura qëndrore e ORL-së Shqiptare."

  Malibor Logu,
  Kirurg i kokës dhe i qafës