Liposuction i Krahut

Liposuction i Krahut

Një procedurë që ndihmon në eliminimin e yndyrës së koncentruar në zonën e krahut e cila është e vështirë të eliminohet me anë të stërvitjes ose dietës. Me kalimin e kohës krahu humbet formën e tij për shkak të shumë faktorëve siç mund të jenë plakja, shtimi ose humbja e peshës. Falë kësaj procedure ju mund të riktheni formën e bukur të krahut pa dëmtuar muskujt. Periudha e rikuperimit nga liposuction i krahut është e shpejtë krahasuar me pjesët e tjera të trupit. Liposuction i krahut është zakonisht një procedurë e sigurt dhe jep rezultate të mira. Pacienti duhet të jetë i kujdesshëm sepse dhjami mund të kthehet, nëse ndryshimet e jetesës si kontrolli i dietës dhe ushtrimet nuk ndiqen seriozisht. Kjo procedurë mund të kryhet tek burrat dhe gratë që janë në gjendje të mirë shëndetësore, por kanë probleme me depozitat e lokalizuara të yndyrës në zonën e krahëve. 

Kush mund të kryejë Liposuction të krahut?

Njerëzit te të cilët ka përfunduar rritja e kockave dhe lëkurës së tyre dhe janë mbi 18 vjec.

Personat që nuk janë të përshtatshëm për këtë procedurë janë:

  • Gratë në periudhën e shtatzënisë ose të ushqyerjes me gji.
  • Personat që mund të kenë një problem shëndetësor gjatë anestezisë.
  • Personat që kanë probleme të përgjithshme shëndetësore.
  • Njerëzit që kanë probleme në lëkurën e tyre si infeksionet.

Cilat janë përgatitjet e nevojshme para procedurës së Liposuction të krahut?

Liposuction për krahun duhet të ofrohet vetëm pasi pacienti ka bërë përpjekje për të humbur yndyrën përmes dietës dhe stërvitjes. Duhet të theksohet që procedura nuk është një zëvendësim i ushtrimit dhe kontrollit të dietës; nëse këto injorohen pas operacionit, ka shumë të ngjarë që yndyra të rishfaqet dhe operacioni do të jetë i pasuksesshëm. Pas procedurës, duhet të qëndroni dy orë në klinikë dhe shërimi i përgjithshëm është brenda së njëjtës ditë.