Liposuction i Belit

Liposuction i Belit

Zona e belit është përherë problematike për burrat dhe gratë që përpiqen të arrijnë fizikun e tyre ideal. Liposuction në këtë zonë adreson depozitat e yndyrës dhe i jep konturin e dëshiruar belit. 

Pse kryhet kjo ndëhyrje?

 • I jepni kontur belit.
 • Përmirësoni formën e fizikut tuaj në përgjithësi.
 • Eliminoni yndyrën për një kohë të gjatë.
 • Procedura është e personalizueshme.
 • Procedura është e sigurt dhe e rehatshme.
 • Koha e rikuperimit është e shkurtër.

Ju jeni një kandidat i mirë për këtë procedurë nëse:

 • Keni provuar dietë dhe stërvitje por sërish jeni të pakënaqur me mënyrën si duket trupi juaj.
 • Keni një peshë të qëndrueshme.
 • Jeni në gjendje të mirë shëndetësore.
 • Keni pritshmëri pozitive por realiste për rezultatet e arritshme me liposuction.
 • Nuk jeni duhanpirës.

Qëndrimi në klinikë pas procedurës bëhet për një ditë dhe periudha e rikuperimit total është dy ditë.