Intervista

Dr. Besim Boçi, Fakulteti i Mjeksisë, Shef i Shërbimit të Otorinolaringologjisë, Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë

Prof. Asoc. Besim Boçi, Kirurgjia Plastike në Shqipri

Intervistë e Prof. Asoc. Besim Boçi në televizionin Channel One mbi kirurgjinë plastike dhe trajtimet estetike në Shqipri.

Më tepër
PROF. ASOC. BESIM BOÇI

Prof. Asoc. Besim Boçi, Sistemi Shëndetësor në Shqipri

Intervistë e Prof. Asoc. Besim Boçi në televizionin ABCNews mbi sitemin shëndetësor në Shqipri.

Më tepër