Tonsilotomi me Radiofrekuencë

Në rastet kur bajamet nuk infektohen por janë shumë të mëdhaja dhe përbëjnë pengese për frymëmarrjen duke shkaktuar ndalim të saj (sleep apnea) nuk kryhet heqja e plotë por hiqet një pjesë e tyre. Heqja e pjesshme e bajameve kryhet me radiofrekuencë. Kjo metodë heqje eliminon pothuaj plotësisht hemoragjinë dhe dhembjen mbas ndërhyrjes.

Lexo: Tonsilektomi