PROF. ASOC. BESIM BOÇI Mbi 20 vjet eksperiencë në rinoplastikë, otoplastikë, blefaroplastikë, facelift, BFR. PROF. ASOC. BESIM BOÇI Mbi 20 vjet eksperiencë në rinoplastikë, otoplastikë, blefaroplastikë, facelift, BFR. s s Na kontaktoni In case of emergency call (+355) 68 20 38 903 Ne rast emergjence telefononi në (+355) 68 20 38 903

Prof. Asoc. Besim Boçi

PROF. ASOC. BESIM BOÇI

Lindur në 1969 në Skrapar, i martuar me dy fëmijë.

 • 1987 – 1992 – Mjek i Përgjithshëm, Fakulteti i Mjekësisë
 • 1994 – 1998 – Specializim pasuniversitar, Fakulteti i Mjekësisë
 • 2001 – Bari, Itali – Kirurgji rikonstruktive e kokës dhe e qafës
 • 2005 – Amsterdam, Hollandë – Rinoplastika
 • 2007 – Londër – Diseksioni i qafës dhe gjendrës parotis
 • 2008 – Amsterdam, Hollandë – Rehabilitimi vokal
 • 2009 – Amsterdam, Hollandë – Vendosja e protezave të zërit
 • 2011 – Amsterdam, Hollandë – Rehabilitimi vokal dhe gjeneratat e reja të protezave
 • 2013 – Bruksel, Belgjikë – Kirurgjia lazer e laringut
 • 2014 – Crans Montana, Zvicër – Kirurgjia e laringut
 • 2010 – Doktor i Shkencave Mjekësore, Fakulteti i Mjekësisë
 • 2015 – Profesor i Asociuar, Fakulteti i Mjekësisë
 • 2021 – Kurs intensiv per rinoplastike, Istanbul, Turqi

Pedagog në Fakultetin e Mjekësisë.

 • Shef i Shërbimit të Otorinolaringologjisë dhe Shef  Departamenti ORL- Okulistikë prej vitit 2013 e në vazhdim
 • Autor i tre teksteve mësimore të Otorinolaringologjisë për studentët dhe specializantët e Fakultetit të Mjekësisë dhe Stomatologjisë
 • Antarësi në Instutucionet Shkencore Ndërkombëtare
 • Anëtar i Akademisë Amerikane të ORL, Kirurgjisë së Kokës dhe të Qafës
 • Anëtar i Shoqatës Ballkanike të Onkologjisë
 • Anëtar i Shoqatës Evropiane të Rinologjisë

Shërbimet tona

s s

Rhinoplasty

s s

Blepharoplasty

Otoplasty

s s

Face Lift

Lip Lift

Buccal Fat Removal

s s

Botox & Fillers

s
”Kam pasur nevojë të kryeja ndërhyrje rinoplastike për arsye shëndetësore. Isha e terrorizuar se fytyra ime mund të ndryshonte në mënyrë drastike, por duhet të them se jam super e kënaqur nga rezultatl”
Uarda Rexha
Uarda Rexha Photographer, Retoucher & MUA
”Two months have passed since I had rhinoptasty and I am very satisfied, finally I am happy with my new nose and I have to say thanks to doctor boci besim who made this possible, a very courteous and polite professional in the field, nice and super helpful.”
Mita Nopasanada
Mita Nopasanada Calisthenics Trainer
”Faleminderit Besim Boçi për çlirimin tim nga problemet me dhimbjen e kokës, frymëmarrjen e lirshme dhe pamjen e hundës që kam dëshiruar. Manifestove idenë time dhe më kuptove pa shpjegime të tepërta nga ana ime. Ndjehem i çliruar si kurrë më parë në 21 vite.”
Mangeni
”Shkaku kryesor i ndërhyrjes në hundë ishte shëndetësor, por sigurisht që kërkoja dhe një estetlke perfekte. Si studente në Universitetin e Mjekësise nuk e pata aspak të vështirë të informohem dhe të bëj zgjedhjen e duhur për kirurgun që do ti besoja rhinoplastiken. Prisja me të mirën, por mora më shume se kaq: rezultate të shkëlqyera në funksion dhe estetike.”
Esi Koçaj
Esi Koçaj Studente në Universitetin e mjekësisë
”Pas kaq shumë konsultash që bëra në Kanada dhe asnjë nuk ishte i aftë të më jepte rezultatin e duhur, u drejtova tek DoKtor Besimi. Jam kaq e lumtur qe u drejtova tek ai sepse përkushtimi i tij dhe stafit ishte jashtzakonshëm. Faleminderit shumë dhe jam jo vetem e lumtur por super e mahnitur nga rezultati jo vetëm unë por dhe njerëzit rreth meje. God bless you.”
Gabriela Shyti