Onkologji e organeve ORL

Onkologjia e organeve ORL përfshin:

  • Trajtimi i tumoreve të hundës dhe sinuseve.
  • Trajtimi i tumoreve të nazofaringut.
  • Trajtimi i kancerit të lekurës, të regjionit të kokës dhe qafës.